Zdravotní židle

Zdravotní židle jsou součástí každého zdravotnického zařízení pro různé účely, ať už jde o vybavení čekárny, nebo o samotná vyšetření. Důležitými faktory, které je třeba při jejich výběru zohlednit, jsou způsob jejich používání, velikost prostoru, úroveň pohodlí, barevné provedení a především snadná sterilizace v infekčním prostředí. V naší nabídce najdete širokou škálu židlí vhodných pro ambulance, nemocnice, ordinace či jiná zařízení.

Do čekárny pro zajištění většího komfortu pacientů, si můžete vybrat z různých barevných provedení židle Shell s opěradlem a širokým sedákem bez područek. Pro pacienty jsou k dispozici také zdravotní židle s možností výběru vhodné varianty s opěradlem nebo područkami se snadno sanitovatelným koženkovým čalouněním vhodným do nemocničních prostor. Pro ordinace jsou k dispozici zdravotní židle s tvarovatelným sedákem, nastavitelnou výškou a sklonem sezení podle potřeby. Židle jsou čalouněné kvalitní lékařskou koženkou s možností výběru barevného provedení a pogumovanými kolečky vhodnými na tvrdé podlahy. Pracovní židle CLINE jsou k dispozici s opěradlem nebo bez něj. Židle DENTAL s otočným sedákem a opěradlem jsou vhodné pro zubní ordinace, aby byla zajištěna plynulá a bezpečná manipulace s pacienty. V sekci vyšetřovacích židlí najdete židle vhodná pro odběry krve nebo pro ORL a oční vyšetření s možností dodání v různých pastelových barvách.

Nabídka také zahrnuje laboratorní židle speciálně navržené pro laboratorní prostředí s pohyblivými kolečky, výškově nastavitelným sedákem a opěradlem, pokud si vyberete danou variantu, se snadno čistitelným povrchovým materiálem. Výběr správné lékařské židle závisí na typu a délce práce, prostoru, ale také na osobních preferencích. Rádi vám s výběrem poradíme a projdeme dostupné možnosti, které splní vaše požadavky.

 

Zobrazených 1 - 12 z 47 položek
Filter